Dit is wat je kunt doen met luxe epoxy paintings

25 oktober 2021 Uit Door Admin
Dit is wat je kunt doen met luxe epoxy paintings

Epoxy schilderijen winnen steeds meer terrein van de traditionele schilderijen. Ze zijn namelijk opvallend en hebben een luxe uitstraling. Wil je meer over dit soort schilderijen weten? Of wil je weten wat je allemaal kunt doen met zo’n schilderij? Dat zal in dit stuk uitgelegd worden. 

Wat is het?
Er is een kans dat je nog nooit van luxe epoxy paintings hebt gehoord. In dat geval is het handig om eerst even uit te leggen wat zo’n schilderij precies is. Het is namelijk een heel proces. Er komen twee stoffen bij te pas. De eerste is hars en de tweede is harder. Zoals de naam misschien al zegt is hars zacht en is harder ook daadwerkelijk harder. Wanneer je deze twee stoffen samenvoegt, begint er een chemische reactie. Deze reactie zorgt voor patronen, wat weer zorgt voor een mooi schilderij met unieke vormen. 

De voordelen

Tegenwoordig zijn het niet alleen schilderijen die van epoxy gemaakt kunnen worden, ook op meubels zoals tafels kan het toegepast worden. Dit kun je bij elkaar laten matchen. Epoxy schilderijen zijnuniek en je hebt ze in allerlei vormen en kleuren. De keuze is dus reuze. Het is kun je vrijwel elk kunstwerk met hip epoxy gieten

Vormen 

Misschien denk je in eerste instantie aan een rechthoekig schilderij, maar het is mogelijk om een andere vorm te kiezen. Denk aan een ronde vorm. Hiervan kan je ook meerdere bij elkaar hangen voor een extra origineel effect. Ook kun je twee of drie rechthoekige schilderijen naast elkaar hangen. Het lijkt alsof het één schilderij is, maar je ziet tussendoor wel de strepen van de muur. Ook dit geeft een luxe en bijzonder effect. Wil je meer inspiratie opdoen? Zoek dan eens op Pinterest naar ‘expoxy painting’.