Mondkapjes bestellen online: dit moet je weten

21 juli 2020 Uit Door Admin

Je kunt heel gemakkelijk mondkapjes bestellen online. Op dit moment worden er een groot aantal verschillende producten aangeboden en de keuze is dus groot. Daarnaast zijn mondkapjes die je via het internet bestelt vaak goedkoper én worden ze geleverd met een interessante print of een grappige afbeelding. Een probleem met mondkapjes bestellen online is dat je dan niet even met een medewerker kunt praten over welke mondkapjes het beste voor je zijn. Heb je vragen, dan worden deze niet altijd direct beantwoord. De onderstaande informatie helpt je bij het vinden van de beste mondkapjes voor jou.

Stoffen- of wegwerp mondkapjes bestellen online?

De eerste keuze die je voor jezelf moet maken als je mondkapjes gaat bestellen online is of je wegwerp- of stoffen mondkapjes wilt hebben. Wegwerp mondkapjes moeten na één keer gebruiken bij het restafval worden gedaan. Als jij iemand bent die dagelijks naar school of naar het werk gaat met het openbaar vervoer, dan heb je dus wekelijks minstens 10 wegwerp mondkapjes nodig. Online vind je ook een groot assortiment stoffen mondkapjes. Deze gebruik je ook één keer, maar doe je daarna in een afgesloten zakje en neem je mee naar huis. Thuis was je ze en kun je ze opnieuw gebruiken. Als je veel met het openbaar vervoer reist, dan is een aantal stoffen mondkapjes bestellen online een goed idee.

Medische- of niet-medische mondkapjes kiezen?

In het openbaar vervoer zijn niet-medische mondkapjes toegestaan. Dit zijn mondkapjes die niet getest zijn en goedgekeurd zijn voor medisch gebruik. Over het algemeen zijn dit mondkapjes die je niet beschermen tegen het opvangen van het virus, maar die ervoor zorgen dat jij het virus aan niemand kunt geven. In situaties zoals in het openbaar vervoer, waar iedereen minimaal niet-medische mondkapjes draagt, is dat dus voldoende veilig. Ga je mondkapjes bestellen online, dan hoef je niet op zoek te gaan naar keurmerken en certificeringen. Kijk wel even naar de toepassing van de mondkapjes, want vaak staat er dan bij of ze in het OV zijn toegestaan of niet.

Hoeveel mondkapjes bestellen?

Eén van de grote voordelen van mondkapjes bestellen online is dat je ze dan in hele grote getalen aan kunt schaffen. En hoe meer je bestelt, hoe goedkoper de prijs per mondkapje. Het is verstandig om je eerst even af te vragen hoeveel je met het openbaar vervoer denkt te gaan reizen. Het is nog onduidelijk hoe lang deze regel blijft gelden, dus denk niet meer dan een maand of twee maanden vooruit. Reis je dagelijks heen en terug met de bus, dan heb je aan 50 mondkapjes per maand voldoende per persoon. Je kunt voor je hele gezin mondkapjes bestellen online en zo een bedrag besparen ten opzichte van de fysieke winkels.

Kies het beste mondkapje uit voor jou

Of je nu voor stoffen of wegwerp kiest, voor medisch of niet- medisch of voor een grote of kleine hoeveelheid, het is belangrijk dat je mondkapjes gaat bestellen online die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hier goed over na en je vindt online vast de mondmaskers die daarbij aansluiten. Heb je deze gevonden? Dan kun je de mondkapjes kopen.